Când lucrați cu culoarea, precizia este vitală. Prospray oferă un set puternic de instrumente ușor de utilizat, care vă vor ajuta să obtineti cea mai buna potrivire de culoare. Aveți probleme să potriviți culoarea ce mai buna ? Asistența noastră online este printre cele mai bune din industrie. Pur și simplu trimiteti o cerere pe e mail  și specialiștii noștri în domeniul culorilor vă vor trimite răspunsul – oriunde v-ați afla.

Service rapid de încredere

Oricât de experimentat ai fi, există momente în care ai nevoie de ajutor. Poate că nu veți găsi potrivirea culorii perfecte. Sau poate aveți nevoie de sfaturi despre cum să folosiți cel mai bine produsele Prospray. Indiferent de întrebarea dvs., experții noștrii sunt gata sa  vă ajute .

O gamă largă de instrumente de culoare
Spectrofotometrul cu masurare in 5 unghiuri

Spectrofotometrul este un instrument rapid și precis pentru o potrivire exactă a culorilor. Acesta masoara si identifica formula de vopsea existenta pe masina care urmeaza a fi vopsita si raporteaza aceasta formula la o bază de date extinsă. Este ușor de calibrat și experții în culori Actualizările săptămânale ale bazei de date asigura cele mai recente informații, acestea fiind întotdeauna la îndemână. 

Valspar Color Box

Cartelele de  culori Valspar vă ajută să selectați o potrivire corectă a culorilor, prima dată și de fiecare dată. Oferind mii de culori, organizate în mod expert, acestea vă vor permite să găsiți mai rapid culoarea potrivită. Formulele sunt disponibile in programul ProFit Prospray.

 Hărți despre informațiile despre culori Valspar

Hărțile despre informațiile despre culori Valspar facilitează potrivirea culorilor. Disponibile în două cărți pentru vopsele 1 si 2 K, fiecare cip este pulverizat cu vopsea Valspar Automotive pentru a descrie cu exactitate finisajul aplicat.

Spectrofotometrul

Cinci unghiuri ! Spectrofotometrul face măsurători din cinci unghiuri. Citirea cu cinci unghiuri îmbunătățește precizia și eficiența algoritmilor de potrivire a culorilor – ceea ce înseamnă că utilizatorii vor obține o potrivire mai strânsă, mai rapidă. Unghiurile adiționale sunt de asemenea o asigurarea a activitatii de viitor deoarece  actualizarea  bazei de date se va face utilizand citirea a cinci unghiuri de masurare . 

Spectrofotometrul Prospray este furnizat cu un software complet nou, care poate utiliza mai mulți algoritmi de precizie pentru a găsi cea mai bună potrivire a culorilor: Căutare și corectare și Căutare și interpolare. O actualizare completă aduce eficiență îmbunătățită și funcționalitate sporită, de asemenea, rețineți că au fost adăugați noi algoritmi special pentru corecțiile de culoare ale pigmentilor de efect (metalizat , perle etc)

 Ecran tactil și creion stylus – Lucrul cu noua unitate este acum mult mai intuitiv, datorită includerii unui ecran tactil și a unui creion stylus, precum cele disponibile pe smartphone-uri de top. Capacul obiectivului – În urma solicităților clienților, un capac de lentilă încorporat a fost proiectat pentru a preveni deteriorarea sau praful atunci când unitatea nu este utilizată.

Programul software de identificare si preparare a formulelor de culoare Pro-FIT

Pro-FIT oferă acces la o gamă largă de formulări pentru o potrivire precisă și perfectă a culorilor. Cu peste 68 de tonere de calitate, portofoliul simplificat este eficient în materie de stocare, fără a compromite calitatea finisajului. Pentru a descărca Pro-FIT – înregistrați-vă ca utilizator pe ValsparAutoSupport, înregistrându-vă ca utilizator, veți primi notificări automate cu privire la noile formulări și actualizări ale sistemului imediat ce sunt publicate.