SISTEMUL COMPLET IN CARE PUTETI AVEA INCREDERE

Oferiți clienților dvs. rezultatele corecte de fiecare dată cu un sistem complet în care aveți încredere. Susținut de unul dintre cei mai mari producători de vopsele din lume, sistemul Prospray oferă produse de calitate și procese simplificate, oferind performanțele necesare unei afaceri de  succes.

Oferind soluții pentru viitor

Sistemul de vopsele auto de retus Prospray are in vedere imbunatatirea permanenenta a performantei și asta înseamnă investitii permanenete în soluții inovatoare care cresc eficiența. Când alegeți Prospray, alegeți un sistem animat de  pasiune pentru perfecțiune. Soluțiile noastre inteligente sunt concepute pentru precizie și productivitate pentru a ajuta vopsitoriile auto si magazinele de vopsea să aibă succes, nu doar astăzi, ci și în viitor.

 
Programul soft de identificare si prepararea  a culorilor Pro-FIT

Pro-FIT va îmbunătăți în continuare activitatea dvs., oferind un sistem mai intuitiv și mai ușor de utilizat, pe care îl puteți accesa rapid ,identificand cele mai recente retete de culoare. Interfața îmbunătățită facilitează navigarea prin baza de date  de culori și gama de formulări pentru a obtine o potrivire precisă și perfectă a culorilor. Pro-FIT este compatibil și cu Valspar Color Box, integrarea este cea mai recentă parte a dedicării noastre de a vă oferi soluții de calitate care să completeze oferta noastră de produse.

Instrumente pentru măiestrie

Istoria  începe în urmă cu aproape trei decenii în Cambridgeshire, Anglia, când mințile de elită ale tehnologiei europene de perfecționare s-au asociat cu cei mai importanți producători de pigmenți și rășini din lume și au întrebat: „Dacă am putea crea linia perfectă de vopsea, cum ar arăta?” Răspunsul: Prospray. O marca de vopsea care și-a propus un singur obiectiv: să ofere produse extrem de rafinate, profitabile și eficientizate, cu o acuratete de mare precizie a culorilor utilizand  instrumentele cele mai performante. 

Prospray® este o marcă a Valspar Automotive, care este o filială a Sherwin-Williams, cel mai mare producator de vopsele  din lume.